2016. július 8., péntek

Parfüm kiárusítás



KIÁRUSÍTÁS!

Frissítve: 2016.09.06.

Figyelem! A legtöbb parfümöm elkészíthető erősebb és gyengébb illatanyag tartalommal, így tartósságuk is ennek megfelelő, kérlek figyeld a százalékokat, mert az ár is mindig annak függvénye!


A természetes anyagoknál mindig minden változik, ennek oka nagy részben maga a természet, hol több napot hol több esőt ad, ami bizony a parfüm összetevők  minőségére is kihat, és persze az árakra is. Ha előre számolok akkor az árat figyelem ami viszont a művészi alkotás komoly gátja, így már régen csak a kompozíció összeállítása után számolok. Minden egyes darab, minden kompozíció egyedi a maga nemében.
A botanikai illatanyagok sorsa maga a változás, nekem nem marad más lehetőség mint követni igyekszem őket, ennek elfogadása szükséges tényező.
Kitaláltam egy igazán izgalmas dolgot, már régen készülök rá, de csak most van annyi a tarsolyomban hogy már bele is merek vágni.
Létrehoztam egy Parfüm Esszencia sorozatot, amiben alapvető illat akkordokat jelenítek meg, melyekből bárki egyedi illatokat keverhet magának. A kollekció megalkotásakor célom az volt, hogy az Eszenciák viselői ne csak önmagukban, hanem egymással keverve is használhassák azokat, megalkotva ezzel a saját személyre szabott illatukat.  
Az alapvető akkordokat soliflor vagy solinotes parfümökként, egy-két kiemelt elem köré építve alkottam meg, úgy hogy jól kombinálhatóak legyenek egymással.
Az Esszenciákkal bárkiből lehet parfümkészítő.
Parfümjeim lényege, hogy a készítők feladatát a felhasználó veheti át: néhány milliliter borostyán, szantálfa, jázmin, citrusok és máris kész az egyedi csábító illat. Ha pedig formabontóak szeretnénk lenni, keverhetjük például a tubarózsát a pacsulival, ámbrával és fűszerekkel. A merészebbeknek akár 30 Esszencia is rendelkezésére áll majd, folyamatosan zajlik a fejlesztés. A workshopok résztvevői jelentkezhetnek tesztelőnek, egyenlőre 10 főre lenne szükségem, akiknek néhány általuk kiválasztott Esszencia mintát elküldenék, és ezekből parfümöt készítenének, a feladat a parfümök jellemzése önmagukban, majd a kompozícióban, természetesen végig fognám a kezüket, a receptúra megalkotásakor is.
Jelentkezni itt lehet: parfum.receptek@gmail.com          



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése